Zakelijk vervoer

Taxi de Langstraat verzorgt zakelijk vervoer in regio Waalwijk en daarbuiten. Kwaliteit, service, representativiteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Onze chauffeurs beschikken over alle benodigde papieren, hebben een uitstekende wegenkennis en zijn communicatief goed onderlegd in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wij kunnen onze zakelijke klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week een op maat gemaakte vervoersoplossing bieden. Ook kunnen wij voor u de vervoersregie uit handen nemen voor bijvoorbeeld congressen, diners of vergaderingen, maar ook transfers naar vliegvelden voor uw gasten of relaties.

Zakelijke reizigers worden door ons stijlvol, en efficiënt naar de gewenste bestemming gebracht. Ontspannen naar het vliegveld begint al bij de voordeur, en bij het afhalen van uw gasten of medewerkers op het vliegveld zorgen wij dat uw gast al op weg naar uw bedrijf in een ontspannen, uitgeruste stemming gebracht wordt, wat dan ook resulteert dat steeds meer bedrijven een beroep op ons doen voor vervoer van en naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Bij aankomst / terugkomst staat onze chauffeur stipt op tijd op de luchthaven te wachten en kan uw gast of werknemer direct na de landing weer instappen

Relaties

Indien u relaties voor eigen rekening reizen, kunt u ze aanbieden gebruik te maken van onze diensten, u relaties worden dan van of naar het vliegveld, hotel of restaurant gebracht tegen dezelfde tarieven , zo reizen uw relaties een stuk voordeliger en worden uitstekend begeleid vanaf het moment dat zij uit het vliegtuig stappen, zowel voor u als voor uw relaties een geruststellende gedachte.

Prettige ritten met uitstekende chauffeurs, in dito auto’s die ervoor zorgen dat je op tijd en uitgerust aankomt

Klant

Zakelijk vervoer

Ik hoefde maar te bellen en altijd kon het geregeld worden dat er een taxi kwam. Ik kon altijd op jullie vertrouwen.

Tevreden klant

Zakelijk vervoer

Schiphol Transfer Assistance (STA-balie)

Als u bij taxi de Langstraat een taxi heeft besteld voor een rit na uw aankomst op Schiphol kunnen u , uw medewerkers of gasten zich melden bij de balie van Schiphol Transfer Assistance (STA). Taxi de Langstraat maakt gebruik van deze service, wij maken de rit kenbaar in het systeem van de STA-balie waardoor zij u, uw medewerkers of gasten verwachten waarna ze door de medewerkers van de STA-balie in contact worden gebracht met de chauffeur van Taxi de Langstraat.

Betaling

Als bedrijf heeft u bij ons de mogelijkheid op rekening te rijden, u ontvangt dan wekelijks of maandelijks een duidelijk overzicht van de gereden ritten, voor uw gasten bestaat de mogelijkheid per creditkaart te betalen. Wij accepteren alle gangbare kaarten.

Adres

Taxi de Langstraat B.V.
Eerste Zeine 126B,
5144 AM Waalwijk

Contact

+31 (0) 416 - 71 20 14
contact@taxidelangstraat.nl

© 2023 - Taxi de Langstraat B.V.