Over ons

TAXI DE LANGSTRAAT is  inmiddels een begrip in de regio, sinds de start in 2010 maken dagelijks meer mensen maken gebruik van onze diensten en we hebben inmiddels een grote groep vaste klanten, die we wekelijks vervoeren.

Wij zijn een echt familiebedrijf, klein en informeel, met een persoonlijke aanpak, open, korte lijnen, onze klanten waarderen dat en vinden het prettig als hun “vaste chauffeur” hen weer ophaalt of wegbrengt, wij kennen onze klanten en zij kennen ons!

TAXI DE LANGSTRAAT heeft zich gespecialiseerd in het zakelijke en luchthavenvervoer, niet vreemd dus dat steeds meer nationale en internationale bedrijven, hotels en restaurants gebruik maken van onze diensten, niet alleen bedrijven uit WAALWIJK, maar vanuit de gehele regio Noord- Brabant.

Door onze uitstekende dienstverlening, comfortabele auto’s en concurrerende tarieven zijn wij een betrouwbare en flexibele partner gebleken. Samen met u zoeken wij naar de perfecte oplossing voor uw vervoersproblemen.

Weten wat TAXI DE LANGSTRAAT voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, waarin we samen kunnen kijken naar een passende oplossing voor uw bedrijf.

(+31)(0)416-712014
contact@taxidelangstraat.nl

Prettige ritten met uitstekende chauffeurs, in dito auto’s die ervoor zorgen dat je op tijd en uitgerust aankomt

Klant

Zakelijk vervoer

Ik hoefde maar te bellen en altijd kon het geregeld worden dat er een taxi kwam. Ik kon altijd op jullie vertrouwen.

Tevreden klant

Zakelijk vervoer

Adres

Taxi de Langstraat B.V.
Eerste Zeine 126B,
5144 AM Waalwijk

Contact

+31 (0) 416 - 71 20 14
contact@taxidelangstraat.nl

© 2023 - Taxi de Langstraat B.V.